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Best Fermentation - Holiday Sale
- Best Choice01Verlag Antje Kunstmann
Das Noma-Handbuch Fermentation: Wie man Koji, Kombucha, Shoyu, Miso, Essig, Garum, milchsauer eingelegte und schwarze Früchte und Gemüse herstellt und damit kocht
- Value for Money02Artisan
The Noma Guide to Fermentation: Including koji, kombuchas, shoyus, misos, vinegars, garums, lacto-ferments, and black fruits and vegetables (Foundations of Flavor)
- 03Chelsea Green Publishing Company
The Art of Fermentation: With Practical Information on Fermenting Vegetables, Fruits, Grains, Milk, Beans, Meats, and More
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Magic Fermentation: Fermentieren, bis die Gläser überschwappen. 150 Rezepte: für Gemüse, Obst, Sauerteig, Joghurt, Kefir und Kombucha. Gesunde, probiotische Ernährung aus dem Einmachglas.
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KADAX Fermentation Weight for Preserving Jars, Plastic Fermentation Lid, Food Weight with Net for Sauerkraut, Kimchi and Cucumbers, Fermentation Aid (fi 82 mm / 12 Pieces)
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Fermentieren leicht gemacht! Wenn die Gläser überquellen – Von einfach bis exotisch: Natürliche Superfoods haltbar machen - Für Gemüse, Obst, Sauerteig und mehr | Dein Fermentieren Buch
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The Fermentation Kitchen: Recipes and Techniques for Kimchi, Kombucha, Koji and More
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CDDCWZ Set of 4 Fermenting Weights with Diameter 7 cm, Glass Weights for Fermenting Vegetables in Brine, Ideal for Fermenting Sauerkraut Kimchi, Cucumbers and Other Fermented Foods
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Kilner Fermentation Set 2 Jars of 1 Litre Each, Transparent Fermentation Glass 10 x 10 x 18 cm
